Despre Noi

Produse Premium
la preturi economice


Cu o varietate de carnuri considerabila, putem satisface orice preferinta si onora orice comanda, incepand cu cea mai sanatoasa combinatie de carne pentru kebab, curcan si vita, apoi curcan si pui sau pui simplu, carnea de kebab de la ARZU DONER KEBAB este la fel de gustoasa, construita corect si compact, pentru eficienta fast-food-ului.
Combinatia de condimente folosita la obtinerea carnii de kebab respecta indeaproape retetele originale ale acestui produs, conservand gustul si calitate produsului finit, fara nici un fel de compromis. Calitatea la ARZU DONER KEBAB este inainte de toate

Scurt istoric
al afacerii


Si noi am inceput tot de la o shawormerie, cu un trafic intens si clienti cat mai pretentiosi. Ca orice produs bine conceput, totul a plecat de la o nevoie de a oferi clientului un produs final gustos, sanatos si calitativ, si bineinteles la un pret cat mai accesibil. De fiecare data, ca multi dintre voi, ne loveam de fel de fel de obstacole din partea distribuitorilor de carne, cu schimbarea retetelor, marirea preturilor, si asa mai departe.

In 2010 am hotarat ca este timpul sa rezolvam toate aceste probleme prin crearea propriilor produse si incheierea unor colaborari stranse cu producatori de calitate, care ne puteau oferi un flux constant si calitativ de materie prima, astfel in 2012 s-a inaugurat linia de productie pentru carne de kebab de cea mai buna calitate, care acum satisface cererea nenumarator locatii in care oamenii servesc cele mai delicioase shaworma si devoreaza cei mai gustosi kebab.